Onder het motto keepers leren van keepers.

Het doel van elke keeper is het houden van de nul. Door de gezamenlijke trainingen en persoonlijke aandacht leren jongens en meisjes van elkaar.
Waarom is keepers-training zo belangrijk?

Bij voetbalclubs ontwikkelt een jonge keeper zich zelden verder. Hij of zij gaat op in de groep, omdat de trainer hem of haar nodig heeft als schietschijf tijdens groepstrainingen. Dat ontneemt een jongen/meisje op zeer jonge leeftijd het plezier.

De filosofie van het aanvallen van de bal

Keepers leren bij Klemvast om de bal aan te vallen. Hierbij is de keeper met kort voetenwerk en explosiviteit actief bezig om naar de bal toe te duiken, en ben je eventuele aanvallers te snel af. Hiermee verklein je het goal en vergroot je jouw aanwezigheid in het keepersgebied. Bovendien geeft het spectaculaire reddingen!

Het mentale aspect van de keeper

Het is voor een keeper van belang om gedurende een hele wedstrijd een
optimale prestatie neer te zetten. Dat vraagt om zowel een goede fysieke als mentale voorbereiding van de wedstrijden en trainingen. Keepersschool Klemvast verzorgt trainingen en begeleiding op het vlak van persoonlijke en mentale ontwikkeling.

De keeperstrainer Piet Kastelein heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van keeperstrainingen.

De keeperstrainer Piet Kastelein heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van keeperstrainingen. Als jij bij keepersschool Klemvast komt, hoef je niet bang te zijn dat je verzuipt tussen alle doelmannen. Piet hangt de filosofie aan dat één trainer maximaal vier keepers onder handen neemt. Zo is er meer dan voldoende aandacht voor iedereen die zich aanmeldt.

Mentale coaching van keepers

Een keeper kan te maken krijgen met wedstrijdstress, emoties, angsten of een negatief gevoel die van invloed zijn op zijn of haar prestatie. Met de mentale begeleiding van Klemvast leren de keepers dit te herkennen en er op de juiste manier mee om te gaan. Zij worden daarbij begeleidt door Arry Willemsen, mental coach in de sportwereld en verbonden aan de keepersschool.

Krijg een beeld bij de mensen achter Keepersschool Klemvast.

Facebook
Instagram

Onze staf

Leer de mensen achter keepersschool Klemvast kennen.